Bedensel Engellilere Motorlu araç dağıtıldı

Türkiye omurilik felçlileri derneğine üye 10 bedensel engelliye motorlu araç dağıtıldı.

Türkiye omurilik felçlileri derneğine üye 10 bedensel engelliye motorlu araç dağıtıldı.

Karayolları sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altınyuva ile bedensel engelliler ve aileleri katıldı.

Türkiye omurilik felçlileri derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli burada yaptığı konuşmada, “Türkiye omurilik felçlileri derneğimizin talebi doğrultusunda karayolları bölge müdürü Yasin Altınyuva’nın katkıları ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç’un rehberliğinde 10 adet akülü tekerlekli sandalyeyi derneğimize kayıtlı kardeşlerimize dağıtacağız. Derneğimize bağışta bulunan tüm hayırsever iş adamlarına ve bize her zaman destek olan Valimiz Muammer Erol’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.”dedi.

Karayolları 8. bölge müdürü Yasin Altınyuva, “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Başkanı Ömer Çöteli beye böyle güzel bir işe vesile olmamızı sağladığı için teşekkür ediyorum. inşallah bundan sonra da bedensel engelli vatandaşlarımıza daha çok hizmet etme imkanı buluruz.”dedi

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu böyle güzel bir iş gerçekleştirdikleri için Yasin Altınyuva’yı tebrik ediyorum. Bedensel engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için akülü araç dağıtmaları bizleri de memnun etti. Biz de Elazığ belediyesi olarak her zaman bedensel engelli vatandaşlarımızın yanındayız.”dedi.

Vali muammer Erol böyle güzel olayları tebrik etmek gerekiyor diyerek bedensel engellilere hizmetlerinden dolayı Karayolları 8.Bölge Müdürü Yasin Altınyuva ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli’ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından 10 bedensel engelli vatandaş daha hayatlarını biraz daha kolaylaştıracak akülü sandalye sahibi oldu.

27 May 2010 - 23:47 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.