Belediye çam fidanı dağıttı

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı arifesinde bugün üç mezarlıkta halka ücretsiz olarak çam fidanı dağıttı.

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı arifesinde bugün üç mezarlıkta halka ücretsiz olarak çam fidanı dağıttı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayram arefesinde de 20 bin adet çam fidanına hemşerilerimiz oldukça yoğun ilgi gösterdi. Bugün üç mezarlıktaki çam fidanı dağıtımına Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Burhanettin Yılmaz ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu Bayram öncesinde hemşerilerimiz yoğun bir şekilde uğradıkları mezarlıklara Belediye olarak çam fidanı katkısı sağladıklarını belirterek, şehrimizin yeşil görüntüsünün artık daha da artacağını belirtti. Mezarlıklarda dağıtılan çam fidanlarını alan vatandaşlar “Peygamber Efendimizin Kıyametin kopacağını dahi bilseniz elinizdeki fidan dikiniz” sözünden hareketle, Belediyenin bu davranışının takdire şayan olduğunu belirterek Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na teşekkür ettiler. Vatandaşlar Başkan Selmanoğlu’nun mezarlıklarda daha önceden gerçekleştirdiği hizmetlerin de aşikâr olduğunu belirttiler.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bugün üç mezarlıkta sabahın erken saatlerinden itibaren fidan dağıtımına başladığını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Burhanettin Yılmaz açıklamasında şunları söyledi:“Yeşil Elazığ sloganıyla çıktığımız bu yolda adım adım hedefimize yaklaşıyoruz. Hemşerilerimizin Kurban Bayramı arefesinde akın ettikleri mezarlıklara bizlerde çam fidanı dağıtarak onlara bir nebzede olsa güzellik katmayı hedefledik. Sayın Başkanımıza bizlere bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyoruz.”Kurban Bayramı dolayısıyla kentteki tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise hemşerilerimizin manevi duygularla akın ettikleri mezarlıklarda ekiplerin sabah saatlerinden itibaren çam fidanı dağıttıklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi:“Bugün değerli hemşerilerimiz mezarlıkları ziyaret etmektedir. Bizler de bu mezarlıklarımızın tamamının yeşile bürünmesi için Harput, Gülmez ve Asri mezarlığında 20 bin çam fidanı dağıtıyoruz. Değerli hemşerilerimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda çam fidanlarına oldukça ilgi gösteriyor. Fidanlarımızın yeşererek yem yeşil bir görünüm arz etmesini temenni ediyorum. Hemşerilerimizin bu bayramı sevinçle geçirmesi dileği ile kendilerine huzur dolu bir bayram diliyorum.”

26 Kas 2009 - 15:32 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.