Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Elazığ Belediyesi Kent Meydanı Projesi kapsamında Elazığ Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin arsasına karşılık Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilecek 16 derslikli okul inşasına yönelik protokol, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından imzalandı.

Yapılan protokol çerçevesinde; Elazığ-Merkez Kültür Mahallesi 43 ada 9 parselde bulunan ve yıkımı gerçekleştirilen Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve Fırat Anaokulu’nun içinde bulunan alanın meydan ve yer altı otoparkına dönüştürülmesi için aynı zamanda Elazığ Öğretmenevi binasının Elazığ Belediyesi’ne tahsis edilmesine karşılık olarak Elazığ-Merkez Kültür Mahallesi 44 ada 122 parsel üzerinde 16 derslikli okul binası inşa edilecek. Söz konusu yapım işinin yüzde 25’lik kısmı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yüzde 75’lik kısmı ise Elazığ Belediyesi tarafından yapılacak.

24 Şub 2021 - 15:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Selçuk Allahverdi - Vay benim ülkem, vay benim şehrim. Öğretmenevi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, Lig Heyeti Binası, Fırat Anaokulu binasını ver, 16 derslikli bir binanın % 75' ini yaptır. Çok karlı bir iş yapmış Fevzi bey, hayırlı olsun!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 15:36