Belediye Yol Çizgilerini Yeniliyor

Elazığ Belediyesi taşıtların yol güvenliğini sağlamak amacıyla yol çizgi yenileme çalışması gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından kaliteli yollar ve konforlu sürüş imkanı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar, yoğun bir tempoyla sürdürülüyor.

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde aşınma ve asfalt yenileme çalışması nedeniyle ihtiyaç duyulan noktalarda yol çizgi yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince daha düzenli ve güvenli trafik akışı sağlamak amacıyla, Ataşehir Mahallesi Muharipler ve Sadrettin Efendi Bulvarı, Sürsürü Mahallesi İmam Efendi ve Beyzade Efendi Bulvarları, Mustafa Paşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Yeni Mahalle Yunus Emre Bulvarı ve şehrin ana arterlerinden Zübeyde Hanim Caddesi’nde yol çizgi yenileme çalışması gerçekleştirildi.

15 Tem 2016 - 11:49 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.