Belediye'de kentsel dönüşüm çalıştayı

Elazığ Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) heyetlerinin katılımıyla şehir geneline ilişkin kentsel dönüşüm çalışmalarını içeren bir çalıştay gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) heyetlerinin katılımıyla şehir geneline ilişkin kentsel dönüşüm çalışmalarını içeren bir çalıştay gerçekleştirildi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz başkanlığında gerçekleştirilen çalıştaya, Elazığ Belediyesi Kentsel Dönüşüm birimi görevlileri ve TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile beraberindeki teknik heyet katıldı.

Elazığ Belediyesi’nin insan onuruna yakışır, sosyal yaşam alanları ve donatılarıyla güçlendirilmiş, konforlu, kaliteli yaşanabilir ve kimlikli bir şehir oluşturma amacı doğrultusunda lokal olarak gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, gerçekleştirilen çalıştayla kentin dokusuna uygun şehir genelinde yapılması gereken çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Çalıştayın ardından TOKİ heyeti, Belediye yetkilileri eşliğinde şehir genelindeki kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu.

26 Ara 2015 - 15:34 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.