Belediye'den domuz gribi önlemleri

Tüm Dünyayı etkisi altına ve kamuoyunda domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne karşı başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere

Tüm Dünyayı etkisi altına ve kamuoyunda domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne karşı başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere birçok kurum ve kuruluş çalışmalarını süratli bir şekilde sürdürürken, Elazığ Belediyesi de konuyla ilgili bir dizi çalışma başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı özel bir ekip bugün öğleden sonra okulların tatil olmasını fırsat bilerek Sürsürü Mahallesi, Elazığ Emniyet Müdürlüğü alt kısmında bulunan Hıdır Sever Lisesiyle, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan İsmetpaşa İlköğretim okulunda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. H1N1 virüsüne karşı özel bir içerikle okullarda bulunan tüm sınıf ve lavaboları temizleyen ekipler, en ince noktalara kadar erişerek virüse karşı öğrencileri korumayı amaçlıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle okullara verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen ekipler bu doğrultuda tatil süresince ilimizde bulunan diğer okulları da ilaçlamaya devam edecekler.

Elazığ Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte organize çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, vatandaşları yetkililerin uyarılarını dikkate almaları konusunda bir kez daha uyarırken, halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne karşı da “Gereken tüm çalışmaları süratli bir şekilde yapacaklarını.” kaydetti.

28 Eki 2009 - 13:41 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.