Belediyeden TEKNOFEST'e Katılacak Gençlere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’e Elazığ’dan katılacak gençlere başarı temennisinde bulunarak, “Elazığ Belediyesi olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız. Elazığ Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgilerini artırmayı hedefleyen TEKNOFEST yarışmalarına katılmak isteyen çocuk ve gençlere destek sağlamak üzere Fırat Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi, Belediye Gençlik Meclisi ve TÜGVA ile istişare halinde bir dizi çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şahin Şerifoğulları, “TEKNOFEST’te yarışmak isteyenlere Belediyemiz himayesinde gereken desteği sağlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye, onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi

TEKNOFEST İÇİN SON BAŞVURU 28 ŞUBAT!

21-26 Eylül tarihleri arasında yeniden İstanbul’da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST için başvuru süresi 28 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.

Teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen TEKNOFEST yarışmalarında, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için 35 farklı kategori yer alıyor. TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak; Karma Sürü Simülasyon, İletişim Teknolojileri, Savaşan İHA, Ulaşımda Yapay Zeka, Sağlıkta Yapay Zeka, Kültür ve Turizm Teknolojileri, Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri, Tarımsal İnsansız Kara Aracı, Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışmaları yer alacak.

24 Şub 2021 - 14:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.