Belediyeye Alınacak 150 İşçi Kura İle Belirlendi

Elazığ Belediyesi Meclisi Mart ayı toplantısında alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 personel noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen kura çekimine Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Muharrem Doğan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Personel Şefi Neşe Türker, 4. Noter Baş Katibi Serkan Özkan ve pandemi kuralları nedeniyle belirli sayıda salona alınan işçi adayları katıldı.

Katılımcılar ve noter huzurunda başvuruda bulunan kişilerin isimlerinin yazılı olduğu kağıtlar çekiliş torbasına bırakılarak kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura çekimi sonucu belirlenen 135 erkek ve 15 kadın işçi, 5 ay 29 gün boyunca Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak.

Kura sonuçları, www.elazig.bel.tr/duyurular/ sayfasından ilan edilmiştir.

17 Mar 2021 - 11:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.