Birici'den, Gök’e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin yapılan 17.Olağan Genel Kurulu sonucunda göreve seçilen Av. İbrahim GÖK ’e Belediye Başkan Vekili Atik BİRİCİ hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin yapılan 17.Olağan Genel Kurulu sonucunda göreve seçilen Av. İbrahim GÖK ’e Belediye Başkan Vekili Atik BİRİCİ hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan GÖK ’e yeni görevinde başarılar dileyerek geçmiş dönemlerde de MÜSİAD’ da yaptığınız çalışmaları takdir ediyorduk ve yeni görev döneminizde de çalışmalarınızı yakından takip ederek yine takdire şayan işler yapacağınızdan eminim rabbim yolunuzu açık etsin. Yönetim kurulunuzdaki arkadaşlara da başarılar dilerim dedi.Sözlerine devam eden BİRİCİ 2013 yılı içerisinde Kültür Park İhalesini tamamlamayı Gazi Caddesi,Vali Fahribey Caddesi ve İstasyon caddesi kaldırım düzenlemesini yapmayı planlamaktayız dedi.Yeni Stadyumun yeri olarak tahsis edilen yeri eğitim alanı olarak belirledik. Başkanımız Milli Eğitim Bakanımızla görüşecek görüşme olumlu geçerse Kız meslek Lisesi,Mehmet Akif Ersoy Lisesi,Elazığ Lisesinin yeri Park alanı ve meydan olacak ve şehir bu alanlardan ciddi bir rahatlama kazanacak. Önemli bir projemiz daha var.Kız Meslek Lisesi yerinde büyük bir Cuma Camii altında 2000 araçlık kapalı otopark yapacağız bu konuda da sayın başkanımız Av.İbrahim GÖK ten ve MÜSİAD dan destek bekliyoruz diyerek sözlerini noktaladı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Av .İbrahim GÖK, “Başkan vekilime çok teşekkür ediyorum bizleri onurlandırdı diyerek ilimiz için yapılacak olan her çalışmaya MÜSİAD olarak desteğiz.MÜSİAD olarak söz konusu projeleriniz için örnek bir projede biz hazırlayarak sizlere yardımcı olmayı isteriz” dedi.

17 Oca 2013 - 18:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.