Birim müdürlerine seminer verildi

Elazığ Belediyesi’nde görev yapan birim müdürlerine eğitim semineri verildi.

Elazığ Belediyesi’nde görev yapan birim müdürlerine eğitim semineri verildi.

Yazı İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği seminer programını Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan Yıldız verdi.

Elazığ Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Slayt sunumu şeklinde gerçekleşen seminerde Liderlik, etkili iletişim, yöneticilik, beden dili, takım ruhu, motivasyon ve verimli çalışma teknikleri konusunda müdürlere bilgiler aktarıldı.

Elazığ Belediye'sinden yapılan açıklamada, daha iyi ve hızlı bir hizmet anlayışının geliştirilmesi açısından personellere yönelik sıklıkla gerçekleştirilen seminer programlarının, idareci konumda bulunan kurum müdür ve amirlerine yönelik de düzenlenerek, kurumun kalitesinin daha iyi noktalara taşınmasının hedeflendiği belirtildi.

08 Tem 2018 - 08:08 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.