"BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAKTIR”

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Turan Kurnaz İlimizin ve esnaflarımızın problemlerine çözümlemek, yeni projeleri ilimize kazandırmak adına görüşmeler yaptıklarını söyledi.

"BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAKTIR”
"BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAKTIR”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Turan Kurnaz Başkanlığı'nda 25 Esnaf Odası Başkanı bir araya gelerek Başkanlar Kurulu istişare toplantısı gerçekleştirdi.

TEMSİL NOKTASINDA GEREKELİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ.

Toplantıda konuşan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Turan Kurnaz, 25 Mayıs’ta yapılan seçimin ardından gerekli planlamalarını yaptıklarını ve Ankara’da üst düzey yöneticiler ile görüşmelerde bulunduklarını belirterek;“İlimizde bulunan 25 Esnaf Odası Başkanı ile bir araya geldik. İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu konumunda bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları yaklaşık olarak 30 bin kişiyi kapsamaktadır. Böylesine büyük bir sivil toplum kuruluşunun en iyi şekilde temsili noktasında bizlerde gerekli çalışmaları yapmaktayız. İlimizin ve esnaflarımızın problemlerine çözümlemek, yeni projeleri ilimize kazandırmak, esnaflarımızın problemlerine çözüm getirmenin yanında yeni imkânları sunabilmek adına gerek konfederasyonlarımız gerek siyasilerimiz ve üst düzey yöneticilerimiz ile görüşmelerimiz ve taleplerimiz oldu."dedi.

*BİRLİK OLMALIYIZ

"Bu görüşmelerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Biz ilimiz esnaf ve sanatkarları olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek hem sorunların çözümü hem de ilimizin kazanımı noktasında ortak akılla hareket edeceğiz. Bu toplantıda bunun göstergesi oldu. Başkanlarımızın bu toplantıya katılması ilimizde ki birlik ve beraberliğin göstergesidir. Biz birlik içinde hareket ederek sorunlarımızın çözümü için gerekli gücü oluşturuyoruz. Birlikten kuvvet doğacaktır.”dedi

Toplantıya katılan Oda Başkanlarına toplantı sonunda Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Turan Kurnaz tarafından plaket verildi.

07 Tem 2022 - 12:26 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.