Bölgenin en büyük camisi tamamlanıyor

Kovancılar’a bağlı Yazıbaşı Köyünde bu yıl yapımına başlanan caminin kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi.

Kovancılar’a bağlı Yazıbaşı Köyünde bu yıl yapımına başlanan caminin kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Müftü Aydın Bostancı, yaptığı açıklamada, tamamen hayırsever vatandaşların yardım ve katkılarıyla yapımına başlanan caminin bin kişilik kapasitesi olduğunu söyledi.

Cami ile birlikte 600 kişilik taziye evi, Kuran Kursu ve morg gibi bölümlerin de olacağını belirten Bostancı, bölgenin en büyük camisi ünvanına sahip olan Yazıbaşı Köyü Camisi'nin gelecek yıl tamamlanıp hizmete gireceğini kaydetti.

21 Eyl 2009 - 22:25 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.