Bozulan yollar asfaltlanıyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler doğalgaz tesisat çalışması nedeniyle bozulan yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler doğalgaz tesisat çalışması nedeniyle bozulan yolları asfaltlamaya devam ediyor. Doğalgaz ihalesini alan firma ile koordineli çalışan Elazığ Belediyesi, tesisat işlemleri ve deneme işlemlerinin tamamlandığı mahallelerde asfalt işlemine devam ediyor.

Doğalgaz tesisat işlemlerinin hemen sonrasında Fen İşleri ekipleri bozulan yolların onarımını gerçekleştiriyor.

Dün ekipler Şehit İlhanlar Caddesi’nde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etti. Hemşerilerimizin özellikle kış aylarında sorunsuz bir şekilde araçlarıyla seyretmelerine yönelik çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cahit İlhan çalışmalarla ilgili olarak açıklamasında şunları söyledi:

Doğalgaz çalışmalarından dolayı çeşitli mahallelerde asfaltlarımız bozulmakta. Bu bozulmaların giderilmesi, vatandaşlarımıza iyi bir ulaşım sağlamak amacı ile iki vardiya ile sürekli çalışmaktayız. Belediye Başkanımızın bize vermiş olduğu talimatla önceliğimiz ana bulvarlardır. Bir an önce asfaltlama işlerini tamamlayıp vatandaşımızın sıkıntılarını gidereceğiz.

Sonbahar mevsimi ile birlikte çalışma tempolarının bir hayli ivme kazandığını kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, doğalgaz firmasının çalışmaları sonrasında Belediye ekiplerinin de bozulan yolların onarımını gerçekleştirdiğini belirterek hemşerilerimizin her zaman için rahatını düşündüklerini ifade etti.

Başkan Selmanoğlu, gerçekleştirilen çalışmalarla Elazığ’ın çehresinin değiştiğini, aziz şehir Elazığ’a yakışan bir görüntünün oluşması için bundan sonra da çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

13 Kas 2009 - 22:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.