BÜYÜKBAŞ'ın veda mesajı

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine atanan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, veda mesajı yayınladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine atanan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, veda mesajı yayınladı.

Büyükbaş, mesajında, 2003 yılı Temmuz ayından bugüne kadar görev yaptığı Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 23 Ocak 2012 tarihi itibariyle ayrılacağını kaydetti.

Büyükbaş, mesajında, Elazığ'da görev yaptığı süre içerisinde eğitim hizmetlerinin niteliğini ve sunumunu, hizmeti üretenlerin ve hizmetten yaralananların memnuniyetini ön plana alarak aktif bir yönetim anlayışıyla artırmaya çalıştığını ifade etti.

Büyükbaş, şunları kaydetti: "Eğitimin herkes için bir hak olmasının yanında diğer hakların elde edilmesinde bir araç olduğunu, kaliteli eğitimin dezavantajlı kesimin fırsat eşitliği açısından da önemli bir faktör olduğu bilinci ile okul çeşitliliğinin ve ulaşılabilirliğin hayati öneme haiz olduğu bilinci ile hareket ettim.

Elazığ nüfusunun eğitim niteliklerinin uluslararası normlara sistematik olarak yükseltilmesi ve tüm vatandaşlarımızın ileri iş gücü becerileri kazanarak küresel bilgiyle donatılmasını sağlayacak önemli yatırımlar yapılmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığım yaklaşık 8 yıllık süre içerisinde; Zorunlu olmayan ancak insanımızın eğitiminde olmazsa olmazı olan, Okulöncesi ve Ortaöğretimde okul çeşitliliği ile ulaşılabilirliği kolay kılmış ve ihtiyaç olan yerlerde Anaokulu ve Ortaöğretim kurumu ile ortaöğretim pansiyonu yapılmasına ve açılmasına imkân oluşturarak önemli mesafeler kaydettik.

Tüm bu başarılı çalışmaları, çalışanlarımızı motive ederek, ödüllendirerek, kurumumuzu verilere dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile yöneterek, modern okul ortamları ve çağın teknolojisini okullara taşıyarak, kaynak bularak ortak akıl ile hareket ederek başardık.

İlimizin tüm göstergelerde ülke ortalamasının üzerine çıkartılmasında ve geleceğe dönük ilimiz insanının etkili ve donanımlı birer insan olmasına yönelik altyapı çalışmaları yapılmış, eğitim kalitesine ilişkin yeterli çaba gösterilerek üstümüze düşeni yerine getirmeye çalıştık.

Toplumumuzun daha iyi bir eğitimle daha iyi bir yaşamı elde edilebileceğine inandık ve elbette haklı olarak her zaman daha iyi bir eğitim talebi içinde olduk. Tüm bu başarılı çalışmaları, ilimiz insanı ile birlikte yaklaşık 8100 eğitim çalışanının özverili çalışmaları sonucunda gerçekleştirdik.

Görevim süresince; tüm eğitim çalışanlarının, mesai arkadaşlarımın, Elazığ kamuoyunun, hayırseverlerimizin, tüm kamu kurumlarımızın yönetici ve çalışanlarının, basın yayın organlarımızın, öğrenci velilerinin, sivil toplum kuruluşlarımızın, bana ve kurumuma gösterdiği yakın ilgi ve desteğine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

29 yıllık meslek hayatımın son 17 yılını birlikte geçirdiğim tüm meslektaşlarımın, aziz şehrimin aziz insanının hakkını helal etmesini diler, saygılarımı sunarım."

20 Oca 2012 - 21:55 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.