CANBAY GÜVEN TAZELEDİ

Elazığ İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

CANBAY GÜVEN TAZELEDİ
CANBAY GÜVEN TAZELEDİ
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin olağan genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Fırat Canbay, seçimin sektöre hayırlı olmasını temenni etti.

Özel bir mekanda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Canbay; “Çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuz çok şükür sorunsuz geçti. Bizlere teveccüh göstererek yeniden seçilmemizi sağlayan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Görev süremiz içerisinde üyelerimizin sorunlarının çözümü için azami gayret göstermiştik. Yeni dönemde de inşallah bu devam edecek. Biz üyelerimizin dünya standartlarında bal üretimi yapabilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmayı bundan sonra da sürdüreceğiz. Ben bu duygularla Olağan Genel Kurulu’muzun sektörümüze ve Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bizlere teveccüh gösteren üyelerimize de sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

09 Ağu 2021 - 16:02 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.