Çıkan Kavgada Bir Kişi Silahla Yaralandı

Sanayi Mahallesi’nde İki Grup Arasında çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Elazığ’da Sanayi Mahallesi’nde iki grup arasında silahlı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından ateşlenen silahla bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Elazığ Sanayi Mahallesi’nde iki grup arasında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İki gurup arasındaki tartışmada bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Tartışma esnasında yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Polis ekipleri kavgayla ilgili inceleme başlatırken mahallede geniş güvenlik önlemi alındı.

07 Haz 2019 - 16:56 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Alim - Neden Bu Tür Olaylar Hep Sanayi Mahallesi Tarzı yerlerde oluyor.İnsanların Medenileştiği Yerlerde Olmuyor. Demeki Cehalet Var Ya ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 16:56