Çınar: "Küme Düşme Korkumuz Yok"

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Ender Çınar, İçel İdman Yurdu karşısında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini aktararak, kesinlikle düşme korkusu yaşamadıklarını söyledi...

1-1 eşitlikle sonuçlanan İçel İdmanyurdu Maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Ender Çınar, maçı 4-1, 5-1 kazanabilecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini ifade ederek, kesinlikle düşme korkusu yaşamadıklarını söyledi.

Ender Çınar, “Burada futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum oynadıkları futboldan dolayız. Son 3 maça baktığımız zaman daha önce bizim üçüncü bölgede gerçekten sorunlar yaşıyorduk gol yollarında. İki üç haftadır onun üzerine yoğunlaştık. Üç haftaya baktığımız zaman 6 gol atmış bir takım. Ortalama 2 gol düşüyor. Bu defa da savunmada eksikler vermeye başladık. Bu hafta içi de ona yönelik çalışmalarımızı yaptık. Hem takım halinde savunma hem hücumsal anlamda ama ilk yarıda birçok net pozisyona girdik. Maalesef o pozisyonlardan yararlanamadık. Bir uğursuzluk mu var kısmet mi onu bilemiyorum ama biraz daha üçüncü bölgede futbolcu arkadaşlarım becerikli olmuş olsa bugün 4-1, 5-1 gibi kazanacaklardı. Penaltı pozisyonunda da penaltı artık daha kaçmaz. Bunu bir Gölcük maçında da yaşadık. O penaltıyı atmış olsaydık galip gelecektik. Bugün de yine öyle. Hafta içi penaltıda çalıştırıyoruz. Bizim amacımız Karkoçanspor’a güzel bir futbol izlettirmek. Gelen Elazığspor taraftarlarına, gelen seyircilere iyi bir futbol izletmek. O yönde ilerliyoruz. Bazı kesimler ‘kümeye düşecek’ diyorlar. Hiçbir korkum yok. Ona şeref sözü de veririm. Bu takım asla ve asla o tür durumlara son durumlar asla düşmeyiz. Onun garantisini de veriyorum. Çünkü futbolcu arkadaşlarım kaliteli arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

26 Şub 2021 - 14:17 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Alper - Sahanda bir maç daha yenilirse artık korkun kalmaz.Çunkü kimse düşmekten kurtaramaz.Aman dikkat!Son umudu şehrin sizsiniz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:17