Cinsel Sağlık Polikliniği Hizmete Açıldı

Fethi sekin Şehir Hastanesinde yeni bir poliklinik hizmete açıldı.

Cinsel Sağlık Polikliniği Hizmete Açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ’a ve bölge illerine sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetleriyle ön plana çıkan, Fethi Sekin Şehir Hastanesi hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Hastanede, cinsel işlev bozukluklarının teşhis ve tedavisi için poliklinik açılarak hizmet verilmeye başlandı. Açılan “Cinsel Sağlık Polikliniği” nde hasta mahremiyeti kuralları dâhilinde, gizliliğe dikkat edilerek hizmet veriliyor. Cinsel sağlık polikliniği hizmeti “cinsellik ve cinsel tedaviler eğitimi” almış olan Üroloji Uzmanı Yusuf Selim Kaya tarafından sunuluyor.

Ülkemizde cinsel sorun yaşayan çiftlerin oranının %40’a yakın olduğunun tahmin edildiğini ifade eden Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Yusuf Selim Kaya, Cinsel işlev bozukluklarının birçok nedeni olabilir. Sosyo-kültürel baskılar, cinsel bilgi eksiklikleri, stres, psikiyatrik hastalıklar ve organik nedenler bunlar arasında sayılabilir. Cinsel sorunların daha komplike bir hal almaması için uzman desteği almak oldukça önemlidir. Bizlerde bu anlamda halkımıza tıbbi destek sunmak amacıyla Şehir Hastanemizde cinsel sağlık polikliniğimizi kurarak hizmet vermeye başladık” şeklinde konuştu.

Cinsel fonksiyon bozukluğunun tedavisini, gereğine göre; üroloji, jinekoloji ve psikiyatri uzmanları ile işbirliği içinde multidisipliner bir yaklaşımla, kişi ve çifte özgü olarak; ilaç tedavisi, cinsel terapi, psikolojik tedavi ve ameliyat olarak planladıklarını belirten Uzm. Dr. Kaya, polikliniklerine başvuran hastaların mahremiyetine azami ölçüde dikkat edildiğini kaydetti.

21 Haz 2021 - 15:57 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.