ÇOCUKLAR, SERTİFİKALARINI ALDI

Güneykent Mahallesi Eyüp El-Ensari Camisi'nde "2022 Yılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı" düzenlendi.

ÇOCUKLAR, SERTİFİKALARINI ALDI
ÇOCUKLAR, SERTİFİKALARINI ALDI
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ İl Müftülüğünce cami ve Kur'an kurslarında açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı. Yaz ayı ile birlikte il Müftülüğü koordinesinde Elazığ’ın birçok noktasında düzenlenen eğitimlerde öğrenciler kuran-ı kerimin yanı sıra dini bilgi ve ilahileri öğrenme imkanı buldu. Kuran Kursunun sona gelmesi ile kapanış programı düzenlendi. Guneykent Mahallesi Eyüp El Ensari Camiisinde, düzenlenen programa Eyyüb El Ensari Camii Dernek Başkanı Fethi Ahmet Deniz, Dernek Başkan Yardımcısı İmam Hatip Eyyüp Işık, Gönüllü olarak hizmet veren hoca Gönül Çimen öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sevincine ortak olan Guneykent Mahallesi Eyüp El Ensari Camii Hocası Eyüp Işık, "Hepiniz bunu duymuşsunuzdur. Efendimiz Sallellâhu Aleyhi ve Sellem buyuruyor ki “Sizin En Hayırlınız, Kur’an’ı Öğrenen ve Öğretendir” bizlerde Efendimiz Sallellâhu Aleyhi ve Sellem'in bu müjdesine nâil olabilmek için kıymetli hocalarımla beraber geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf ettik. Anne babalarınıza ve emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Programın sonunda kursu başarı ile tamamlayan öğrencilere, katılım belgesi verildi.

26 Ağu 2022 - 12:55 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.