Cumhuriyet Mahallesinde kapsamlı temizlik çalışması

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin muhtelif mahallelerinde sürdürdükleri kapsamlı temizlik çalışmalarına...

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin muhtelif mahallelerinde sürdürdükleri kapsamlı temizlik çalışmalarına bugün Cumhuriyet Mahallesinde 145 kişilik geniş bir kadroyla devam etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da vatandaşların çevre temizliğine karşı biraz duyarlı olmalarını istedi.

Çok sayıda iş makinesi ve 145 personelin katıldığı temizlik çalışmasında Cumhuriyet Mahallesinin işlek cadde ve sokakları özel vakumlu araçlar, kepçe, kamyon, traktör ve iş makineleriyle özenle temizlendi. Kaldırımlar yıkandı ve çöp konteynırlarını ağaçları ilaçladı

Ekipler Cumhuriyet Mahallesi’nin bir baştan bir başa temizliğini gerçekleştirerek bağlantılı sokaklar dâhil mahallenin genelinde çalışmalarını sürdürdü. Havaların ısınması dolayısı ile yağışlardan ötürü kaldırım kenarlarında ve ağaç köklerinde biriken kum, poşet gibi kötü görünüm arz eden çöplerin tamamı alınırken vatandaşların da çevreye karşı biraz daha duyarlı olmaları istendi.

Temizliğin dinimizin gereği olduğunu kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin her hafta farklı mahallelerde kapsamlı çalışması gerçekleştirdiğini, önemli olanın çevreyi temizlemek değil çevreyi temiz tutmak olduğunu ifade ederek bu konuda hemşerilerimizin daha duyarlı olmalarını istedi.

20 Tem 2011 - 23:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.