DEMİRBAĞ BASKİL’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Baskil’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

DEMİRBAĞ BASKİL’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
DEMİRBAĞ BASKİL’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Meclisin tatile girmesiyle birlikte Elazığ’daki temaslarına start verdi. Bu süreçte Elazığ’ın ilçelerini ve köylerini gezerek vatandaşlar

la sahada bir araya gelen Milletvekili Demirbağ Baskil’i ziyaret eti.

Milletvekili Demirbağ, Baskil Merkez Cami’nde ikindi namazını kıldıktan sonra esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ’a ziyaretlerinde Baskil Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Baskil Köy Muhtarları, İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri eşlik etti.

09 Ağu 2022 - 14:18 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ali - baskilden çıkıp birde gazi caddesine in sayın vekil gör curcunayı ne zamana kadar palu baskil ziyareti devam edecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 14:18