Demirbağ, Elazığ’a kırgın…

MİSLAND, Doğunun cazibe merkezi olmasına rağmen, MİS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirbağ’ın yüzünü güldürmüyor

Şu ana kadar 60 bin kişinin gezdiği MİSLAND, Doğunun cazibe merkezi olmasına rağmen, MİS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirbağ’ın yüzünü güldürmüyor. Birçok bürokratik engellerle karşılaşan Demirbağ, yine de MİSLAND’ı bitireceğini söyledi.

günışığı – MİS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, İlimiz idarecilerinin kendisini kandırdığını ve umutlarını kırdıklarını belirtti.

MİSLAN ile Elazığ’ın geleceğini hazırladıklarını belirten Nihat Demirbağ, “Biz Elazığ’ın ufkunu açıyoruz ama bizi anlayan bir yetkili bulamıyoruz. Burayı gezenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Bize burada her türlü yardımı yapacaklarını söylüyorlar ama dışarıda unutuyorlar. Arsa problemimizi bir türlü çözemiyoruz. Özellikle Belediye Meclisi bize destek olmuyor. Hayvanat Bahçesi arsasını bir türlü Meclis’ten geçiremiyoruz. Belediye Başkanı Sayın Süleyman Selmanoğlu, bize 3 kez söz vermesine rağmen, konu Meclis’te gündeme gelmiyor” dedi.

Söz verip te yerine getirmeyen idareciler tarafından, kendi tabiriyle “kandırıldım” diyen Demirbağ, bu gibi olaylara üzüldüğünü ve daha fazla dayanamayacağını söyledi. Çok kırıldığına dikkat çeken Demirbağ, yeni kararlar arefesinde. Elazığ’dan gitmeyi bile düşünen Demirbağ, önümüzdeki aylarda önemli kararların altına imza atacağını ve bazı önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Osmanlı, iftara hazırlanıyor

MİSLAND’da faaliyette olan Otantik Osmanlı Resturantı, Ramazan ayına hazırlanıyor. Ramazan ayına has yemeklerin çıkacağını ifade eden Nihat Demirbağ, 350 kişilik kapalı ve 150 kişilik açık alan ile hizmet verdiklerini belirtti. 35 personel ile Ramazan ayına hazırlandıklarını belirten Demirbağ, haftanın 7 günü 7 çeşit yemek yapılacağını belirterek, “Ramazan menüsünü belirledik. İftar menüsünde 15 çeşit yiyecek olacak. Her gün değişik yemekler yapacağız. Yani her günün özel menüsü olacak. Kişi başına 15 YTL fiyat belirledik. 15 çeşit yemek 15 YTL olacak. Öte yandan diğer yazlık kafeteryalarda da kişi başı 8,5 YTL olacak. Ayrıca anfi tiyatroda ilahi grubların konserlerine yer vermeyi düşünüyoruz. Yine bazı vaizlerle görüşmelerimiz devam etmekte, anfi tiyatroda vaiz vermeyi düşünüyoruz” dedi.

09 Eyl 2007 - 13:32 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.