Dev şelale hizmete açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz aylarda başlanılan Malatya Caddesi’ndeki dev şelale tamamlandı.

Elazığ Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz aylarda başlanılan Malatya Caddesi’ndeki dev şelale tamamlandı. 31 metre uzunluğundaki şelalede bugün itibariyle su akmaya başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarıyla Malatya Yolu Hilalkent Mahallesi girişi Özel Harput Okulları önünde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanılan 31 metre uzunluğundaki şelale, 17 metre yüksekliğinde ve yapay kayalardan oluşuyor.

Şehirlerin giriş çıkışlarının ve bulunduğu yolların, o ilin bir nevi vitrini olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün şehrimizde yaşanan değişim ve gelişim her geçen gün biraz daha kendini göstererek ilimiz, çağdaş ve modern görüntüsüyle diğer vilayetlere örnek teşkil etmektedir. Amacımız bu aziz diyarda kalıcı eserler bırakarak, hemşerilerimizin rahat bir ortamda yaşam sürmesini sağlamaktır. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin geçtiğimiz aylarda çalışmalarını başlattığı Hilalkent Kavşağı yanındaki dev şelale bugün itibariyle hizmete girmiştir. Şelalemizin gündüzleri oluşturacağı güzel görüntünün akşam saatlerinde de devam etmesi için, bu şelale üzerinde ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı. Bu sayede 31 metrelik dev şelale hem gündüz hem de akşamlarımıza ayrı bir renk katacak.”

Başkan Selmanoğlu son olarak, bu şehre yapılan tüm güzelliklerin değerli hemşerilerimiz için olduğunu, Elazığ Belediyesi olarak bundan sonra da şehre birçok güzellikler katacaklarını ifade etti.

24 Haz 2010 - 23:51 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.