DEVA’dan Tarım İl Müdürüne Ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Tarım İl Müdürü Turan Karahan 'ı makamında ziyaret ederek, partinin Tarım Politikaları hakkında hazırlamış olduğu eylem planını dosya halinde kendisine sundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mehmet Kangal " Daha iktidara gelmeden birçok başlık altında hazırlanmış olan eylem planlarından ilki olan TARIM EYLEM PLANI ile, ülkemizdeki tarımın temel sorunları ve çözüm önerileri madde madde sıralanmış ve hızlı bir toparlanmanın ne şekilde olması gerektiği net bilgilerle açıklanmıştır. Parti olarak her zamanki gibi sadece sorunların tespiti üzerinden değil, çözümün de ne şekilde olacağı noktasında siyasetimizi yürütmeye özen gösteriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her ziyarette bu düşünce ile hareket ediyor, bu şekilde fayda sağladığımıza inanıyoruz. Tarım İl Müdürlüğü ziyaretimiz de aynı düşüncelerle gerçekleştirilmiş ve çözüm önerilerimiz kendilerine sunulmuştur.

Ziyaretimizde bizleri ağırlayan İl Müdürümüze, misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.” Dedi

02 Tem 2021 - 15:06 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.