Doç. Dr. Yıldırım iki kategoride  birincilik kazandı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi  Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç Dr. Yıldırım üç ayrı derneğin ortaklaşa düzenlediği kongrede iki kategoride birincilik elde etti.

Doç. Dr. Yıldırım iki kategoride  birincilik kazandı
Haber albümü için resme tıklayın

Doç Dr. Yıldırım’ın iki kategoride kazandığı birincilik sonrasında Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nden bir açıklama yayımlandı. Fethi sekin Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada,

“Hastanemizde görev yapan Doç.Dr. Doğukan YILDIRIM, Minimal İnvaziv Jinekoloji Derneği (Mijid), Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği (Mijod) ve Robotik Jinekolojik Cerrahi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kongrede 2 ayrı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

Hastanemiz Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Doğukan YILDIRIM, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde yapmış olduğu “Büyük metastatik lenf nodunun laparaskopik eksizyonu” ve “DIE Cerrahisi-TLH-Ovaryen Suspansiyon” ameliyatlarını 4.Türkiye Jinekolojik Endoskopi Platformu Kongresi’ne sundu. Kongreye sunulan iki çalışma da kendi kategorisinde birinci oldu.

Büyük metastatik lenf nodunun laparaskopik eksizyonu isimli cerrahi video “Adneksiyal Kitle ve Onkoloji” dalında birincilik ödülüne layık görülürken, DIE Cerrahisi-TLH-Ovaryen Suspansiyon isimli cerrahi çalışma da “Endometriozis Cerrahisi” dalında birinci oldu. Fethi Sekin Şehir Hastanesi olarak doktorumuzu ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. ”denildi

Elazığ’da dünya standartlarında cerrahilere devam ettiklerini belirten Doç. Dr. YILDIRIM ise yaptığı değerlendirmede,” Ameliyathane ekibi, anestezi ekibi ve klinik ekibimiz başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma desteklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Onlar olmasa başaramazdım” ifadelerini kullandı

05 Mar 2021 - 15:22 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.