DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ

Kural ihlali yapan sürücülere para cezası kesildi…

DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
+1
Video için play'e tıklayın

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından kentin giriş çıkış noktalarında drone destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Jandarma trafik ekiplerince Kurban Bayramı izni dolayısıyla drone destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Trafik akışının yoğun olduğu ve trafik kazalarının yaşanabileceği bölgelerde gerçekleştirilen kontrollerde, trafik kurallarını ihlal eden sürücüler drone ile tespit edildi. Araçları kontrol eden ekipler, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanmama ve seyir halinde cep telefonuyla konuşma, hatalı sollama gibi trafik kurallarını ihlal eden sürücülere cezai işlem uyguladı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca trafik kazalarının meydana gelmemesi için drone destekli kontrollerin devam edeceği bildirildi.

13 Tem 2022 - 11:58 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.