Dumandağ’ın 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz gecesi yapılan ihanetin ve Milletimizin yazdığı kahramanca destanın hafızlardan silinmediğini ifade eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ , "15 Temmuz hain darbe girişimi milletimizin, devletimize, demokrasimize, istiklal ve istikbalimize karşı dışarıdan oluşabilecek tüm tehdit ve tehlikelere karşı, her daim yek vücut olacağının çok önemli bir göstergesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimiz, birlik ve beraberliğimizin geçilmez olduğunu, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir" dedi.

Devlet kurumları içine sızan FETÖ'cü alçakların 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği saldırının nesiller geçse de hafızalarda hep diri tutulacağını belirten Başkan Dumandağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz gecesi Milletimiz, tarihinde olduğu gibi bir kez daha kahramanlık destanı yazmıştır. Gözünü kırpmadan tankların önüne yatan, göğsünü hainlerin mermilerine korkusuzca siper eden Türk Milleti, tüm dünyaya 'Gücünü sandıktan almayan bir idareyi asla kabul etmeyiz. Halkın iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyiz' mesajı göndermiştir.

Türk iş dünyası olarak her zaman demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini alması için hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte çalışacağız ve üreteceğiz.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Türkiye Cumhuriyeti'ni ve kurumlarını, demokrasi için, istikrar için, özgürlük için canı pahasına koruyan tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum."

15 Tem 2020 - 14:23 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.