Elazığ Bayrağına Sahip Çıktı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’da vatandaşların darbenin kalemini kırdığını söyledi.

Haber: FARUK HANEGE- BERİTAN KARAGÖZ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, darbe girişiminin ilk gününde Elazığ’da vatandaşların darbenin kalemini kırdığını söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların hak ettikleri cezayı almaları gerektiğini söyleyen Başkan Yanılmaz, bedeli idamsa idam cezasının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Yanılmaz, darbe girişiminin yaşandığı andan itibaren Elazığ Belediyesi olarak vatana sahip çıkmak amacıyla meydanlarda olduklarını belirterek, “Darbe girişiminin ilk günü kalemi kırdık. Vatan hainleri bu ülkeye zalimce saldıranlar hak ettikleri cezayı almalılar. Bu ceza idamsa İdam cezası almalılar. Ebedi, daimi hapiste kalmaksa o cezayı almalılar. Hukuk önünde, adalet önünde almaları gereken cezayı almalılar. Bunlar asla affedilmemeli.” dedi.

Elazığ Bayrağına Sahip Çıktı

Elazığlı vatandaşların meydanlarda direnerek darbecilere karşı dik durduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz şöyle devam etti: “Elazığ'da İzzet Paşa meydanında yediden yetmişe bütün kardeşlerimiz bir arada isek Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca kardeşiniz ülkesine sahip çıkıyor, bayrağına sahip çıkıyor. Devleti ile birlikte olmuş ve aynı yolda ilerliyorlar. Biz Elazığ Belediyesi olarak ilk günden itibaren ilk andan itibaren şunu dedik; ‘Bu belediye bütün varlığı ile bütün gücüyle milletimizin yanında olacak, sizinle birlikte olacak. Türkiye bir badireden geçti. Bitti mi? Henüz daha bitmedi. Ne zaman devlet başkanımız Cumhurbaşkanımız Allah ona uzun ömürler versin, gayretini arttırsın, sabrını arttırsın, ne zaman meydanlardan artık ayrılabilirsiniz deyinceye kadar biz bu meydanlarda çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte olmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi arttırsın. Rabbim kaybettiğimizi arttırsın. Rabbim ülkemizi korusun. Rabbim milletimize korusun. Rabbim bütün İslam alemini korusun. Rabbim Zalimlere fırsat vermesin. İnşallah Rabbim bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermesin.”

24 Tem 2016 - 19:27 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.