ELAZIĞ BELEDİYESİ, PAZARTESİ PAZARINDA TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPTI

Elazığ Belediyesi, belirlenen program dâhilinde mahallelerde kapsamlı temizlik ve ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, PAZARTESİ PAZARINDA TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPTI
ELAZIĞ BELEDİYESİ, PAZARTESİ PAZARINDA TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPTI
+2
Haber albümü için resme tıklayın

PAZARTESİ PAZARI'NDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Pazartesi Pazarı bölgesinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Belediyeye bağlı ekipler; pazar alanında çöp toplama ve mıntıka temizliği gerçekleştirirken görüntü kirliliği oluşturan atıkları da aldı. Daha sonra da ekipler vatandaşların daha temiz bir güne başlaması için vakumlu arazöz araçlarla alanı yıkadı.

HAŞERELERİN ÜREME NOKTALARI İLAÇLANIYOR

Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise pazar alanındaki temizlik çalışmalarının ardından sinek ve her türlü haşerenin üremesini engellemek için ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte her hafta farklı mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz kapsamlı mahalle temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca hava sıcaklıklarının yükselmeye başladığı bu aylarda sinek ve haşere ile larva döneminden itibaren ciddi mücadeleler veriyoruz. Bu nedenle Veteriner İşleri Müdürlüğü’müz de planlanan çalışmalar doğrultusunda haftanın her günü ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.” denildi.

08 Haz 2022 - 11:15 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.