ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN AÇIK HAVA SİNEMASINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz şenlikleri kapsamında geçmişi hasret ve tebessümle yad eden büyüklerimiz için bir nostalji; gençler ve çocuklarımız içinse açık havada film izleme keyfini yaşatmak adına, "Açık Hava Sinema Günleri" düzenlendi.

Sanatı ve kültürü Elazığ’ın dört bir yanında yaşatmayı kendisine amaç edinen Elazığ Belediyesi, ücretsiz gerçekleştirilen açık hava sinemasını Doğukent Mahallesi Muhtarlık Arkası Şehit Binbaşı Zafer Kılıç Parkı’nda gerçekleştirdi.

Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlara film keyfi yaşatması için kurulan dev ekranda yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yaptığı “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi yayınladı. Etkinlikte vatandaşlara patlamış mısır ikramı yapıldı.

“BU NOSTALJİYİ YENİDEN YAŞATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu açık hava sinemasının yoğun katılımla gerçekleştiğini söyleyerek, “Elazığ Belediyesi olarak güzel bir geleneği yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocukluğumuzda böyle yazlık sinemalar olurdu. İnsanlar açık hava sinemalarına gider izlerlerdi. Biz de bu nostaljiyi yeniden yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri de çok mutlu ediyor. Açık Hava Sinema etkinliğimiz Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın Gönül Belediyeciliği kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerden bir tanesi. Aileler çocuklarıyla beraber gelerek burada film izliyor ve keyifli vakit geçiriyorlar. Sinema etkinliğimize katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun ise, “Elazığ Belediyemiz tarafından düzenlenen güzel bir etkinliği daha gerçekleştiriyoruz. Aileler çocuklarıyla birlikte Şehit Binbaşı Zafer Kılıç Parkı’nda düzenlediğimiz Açık Hava Sineması etkinliğinde Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmini izliyor. Mahalle sakinlerimizi çocuklarıyla beraber düzenlediğimiz etkinlikte görmek bizleri çok mutlu ediyor. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları öncülüğünde emeği geçen tüm belediye personellerine böyle güzel bir etkinliği mahallemizde yaptıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Ailelerin ve çocukların ilgisinin yoğun olduğu etkinlikte film izlemeye gelen vatandaşlar böyle bir etkinlik düzenleyen Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

11 Ağu 2022 - 15:56 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.