ELAZIĞ'DA SEÇİM HEYECANI! DÖRT ADAY YARIŞIYOR

Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Asil ve Yedek Üye Seçimi başladı.

Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen seçimler saat 17.00’de sona erecek. Mevcut Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ seçimde Başkanlık için yeniden aday olurken Adem Akbulut, Şenol Arslan ve Yavuz Oğuz da Borsa Başkanlığı ve Yönetimi için aday olan diğer isimler oldu.

Seçimlerde 372 üye oy kullanmaya başlayacak. Üyeler oylarıyla Ticaret Borsası’nın 14 kişiden oluşacak yönetimini belirleyecek. Seçimler sonucunda Ticaret Borsası Meclisi’nin asil ve yedek üyeleri belli olacak. Oy verme süresinin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oy sayımı yapılacak ve seçim sonucu belirlenecek.

01 Eki 2022 - 10:38 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.