Elazığ, EMİTT-2012 Fuarı'nda tanıtılacak

9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan EMİTT-2012 Fuarı'nda Elazığ da yer alacak.

9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan EMİTT-2012 Fuarı'nda Elazığ da yer alacak.

Fuarla ilgili Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, “Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen EMİTT Fuarı (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir. Fuarda 10 salonda, 65.000m2 alanda, 60 ülke ve 4500'ün üzerinde katılımcının yer alması beklenmektedir. Bu yıl 16.'sı gerçekleştirilecek olan İstanbul EMİTT Fuarı'nda Elazığ’da yer alacaktır. Fuara Elazığ Valiliği öncülüğünde; Elazığ Belediye Başkanlığı, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile birlikte ilimizde turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalar Fırat Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan stantla katılacaktır. Fuar standımız Elazığ'ın doğal güzelliklerinin ve tarihi mekânlarının bulunduğu posterlerle süslenecektir. Standımızda fuar süresince Elazığ tanıtım slaytlar, broşür, harita, posterler ve ziyaretçilere Ağın Leblebisi, Orcik, Pestil, Badem Şekeri ve Çedene Kahvesi gibi yöresel yiyecek ve içecekler ikram edilecektir. Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu "Huzur Adası Elazığ" bu fuarda tanıtılacaktır. Yine fuara katılan firmalarımızda kendi ürün ve hizmetlerin tanıtımlarını yapacaklardır” denildi.

06 Şub 2012 - 14:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.