Elazığ Esnafından Cumhurbaşkanı'na Mektup

HABER: VEDAT YETİK - Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, Bankalardan ve Esnaf Kefalet Kooperatiflerinden kullanmış oldukları Kredilerin 1 yıl süre ile ertelenmesini talep etti.

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, mektupta Elazığ esnafının Deprem ve Pandemi nedeniyle sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanım; 24.01.2020 tarihinde ilimizde meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrası şehrimizin 1/ 3 ü ağır hasar gördü ve akabinde ilimizde yıkımlar başladı , depremin akabinde İlimiz için müjdesini vermiş olduğunuz faizsiz krediler Esnaflarımızı çok mutlu etmiştir daha sonra Dünyamızı ve Ülkemiz ’ide etkisi altına alan COVİD 19 salgını hastalığın yayılması buna bağlı olarak salgının çoğalmasından dolayı alınan tedbirler kapsamında Odamıza bağlı Esnaflarımız alınan tedbirlere uyum sağladığından dolayı üyelerimizin bir çoğu Ekonomik olarak sıkıntı çekmektedirler.

Odamıza bağlı üyelerimiz alınan tedbirler ve kısıtlamalardan dolayı Ülkemizde Ticaretin bu denli değişeceğini ön göremedikleri için bugün gelmiş olduğumuz noktada Ekonomik olarak dar boğaza girmiş bulunmaktayız Üyelerimizin Kamu Bankalarından , Özel Bankalardan ve Esnaf Kefalet Kooperatiflerinden kullanmış oldukları Kredilerin 1 yıl süre ile ertelenmesini olurlarınıza arz ederim."

02 Ara 2020 - 16:12 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.