ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ KANALİZASYON VE İÇME SUYU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Elazığ İl Özel İdaresi, Karakoçan’da kanalizasyon, Kovancılar’da ise içme suyu projesini tamamlayarak hizmet açtı.

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ KANALİZASYON VE İÇME SUYU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ İl Özel İdaresi bir yandan ilçelere bağlı köylerde içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken diğer yandan tamamlanan projeleri de hizmete açmaya devam ediyor.

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından 2021 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına başlanılan Karakoçan Gündeğdi Köyü kanalizasyon tesisi tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Gündeğdi Köyü’nde gerçekleştirilen kanalizasyon çalışması 6.473 m kanalizasyon hattı, 89 muayene bacası, 36 parsel bacası ve 3 adet fosseptik çukurundan oluşurken gerçekleştirilen çalışmanın maliyeti ise 815.462 TL oldu.

Elazığ İl Özel İdaresi Kovancılar ilçesinde ise Karınca Köyü ve Soğanlı Köyü içme suyu projesini tamamlayarak hizmete sundu. Kovancılar ilçesine bağlı iki köyde gerçekleştirilen ve 179.655 TL toplam maliyeti bulunan içme suyu projesi kapsamında 13 metreküp ve 30 metreküpten oluşan 2 adet depo, 2 adet klor dozaj pompası ve bağlantıları gerçekleştirildi.

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada köy yerleşim birimlerinde yaşam standartlarının yükseltilmesi için her türlü hizmetlerin yapıldığı ifade edildi.

17 May 2022 - 16:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.