Elazığ İl Özel İdaresi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ İl Özel İdaresi, halkımızın daha konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri amacıyla yol genişletme, stabilize yol yapım çalışmalar...

Elazığ İl Özel İdaresi, halkımızın daha konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri amacıyla yol genişletme, stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ve ilçelerde; köy ve grup yol genişletme, stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettiren, Elazığ İl Özel İdaresi yaptığı çalışmalar ile bölgede, ulaşımın daha rahat bir şekilde yapılmasını sağlamayı hedefliyor.

Merkez köylerin yanı sıra, ilçelerde de çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirenElazığ İl Özel İdaresi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile Elazığ genelinde, daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturmayı amaçlıyor.

08 Eki 2021 - 15:02 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

oktay - vAllahi bizm yolumuzu yapmadılar imzada vermemize rağmen yapmadılar.kendim bizzat gidip dilekçe imaz verdim ama dahada gelmediler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 15:02