Elazığ İzmir'de Temsil Edilecek

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) heyeti Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, bu yıl 10’cusu düzenlenecek olan “Travel Turkey İzmir 2016 Turizm Fuar ve Kongre organizasyonu hakkında bilgiler verdiler

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) heyeti Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, bu yıl 10’cusu düzenlenecek olan “Travel Turkey İzmir 2016” Turizm Fuar ve Kongre organizasyonu hakkında bilgiler verdiler…

Harput TURSAB Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa Öktem, TÜRSAB Yönetim Kurulu Denetleme Kuru Üyesi Cuma Gülnar ve diğer yöneticilerin katıldığı ziyarette bir değerlendirme yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Alan, İlimizin çok önemli kaynakları ve imkanları olmasına rağmen en önemli sorunun tanıtım noktasında olduğunun altını çizdi. Başkan Alan konuşmasında, “TÜRSAB gibi Ülkemizin çok önemli bir sivil toplum kuruluşunun çok değerli temsilcilerini bugün Odamızda ağırlamaktan gerçekten çok büyük bir mutluluk duymaktayım. Ayrıca Sayın Gülnar’ın TÜRSAB Yönetimine seçilmiş olması ve Elazığ’ı temsil etmesi bizleri son derece gururlandırmıştır. Doğu Anadolu Bölgesi’nden ilk kez bir üyenin TÜRSAB Yönetim Kurulunda görev yapıyor olması da bölge adına önemli bir gelişme olmuştur. Malumunuz olduğu üzere Sayın Başbakanımızın açıklamış olduğu Cazibe Merkezi Programı ve Odamızın yoğun girişimleri ile iş dünyasının en büyük beklentisi olan Teşvik düzenlemesiyle ilgili çok önemli bir süreç yakalanmıştır. Bu süreçte ilimizin özellikle yurt içi ve yurt dışından yatırımcılar kazanması noktasında TÜRSAB gibi çok etkin bir kurumun girişimleri Elazığ için fırsatlar doğuracaktır. İlimizin çok önemli potansiyel kaynakları ve avantajları olmasına rağmen maalesef bu durum yeterince bilinmiyor. Bu noktada tüm kurum ve kuruluşlar ile STK’lara önemli sorumluluklar düşüyor. Vermiş olduğunuz bilgilerde 8-11Aralık 2016 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan fuar ve diğer etkinliklerin ilimiz açısından önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek fuar organizasyonunda gerekse ilimiz için yapacağınız tüm etkinliklerde sizlerin her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu düşüncelerle nazik ziyaretiniz ve vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Harput TÜRSAB Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa Öktem ile TÜRSAB Denetleme Kurulu Üyesi Cuma Gülnar’da ziyarette, Elazığ’da yaptıkları çalışmalar ve özellikle 8-11 Aralık tarihleri arasında İzmir’de 10.su gerçekleştirilecek olan ‘Travel Turkey İzmir 2016’ Turizm Fuar ve Kongre organizasyonu hakkında bilgiler vererek, etkinlikler kapsamında Elazığ’ın en iyi şekilde tanıtılmasına gayret göstereceklerini ifade ettiler. Öktem ve Gülnar, Başkan Alan’a destekleri ve teşvikleri nedeniyle teşekkür ederek, Elazığ TSO’nun destekleriyle ilimizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini dile getirerek, TÜRSAB heyetine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür ettiler.

22 Kas 2016 - 20:24 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.