Elazığ Müftülüğü’nde Geniş Katılımlı İftar Yemeği

Elazığ İl Müftülüğü, Ramazan’ın 22. gününde geniş katılımlı bir iftar yemeği daha verdi.

Elazığ Müftülüğü’nde Geniş Katılımlı İftar Yemeği
Elazığ Müftülüğü’nde Geniş Katılımlı İftar Yemeği
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Edibe Can Müftülük Sitesi’nde organize edilen iftar yemeğine; İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Harput Eğitim Merkezi Müdürü Turgut Tunç, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Zahid Belek, Eğitim Merkezi Öğretim Elemanları, TDV Elazığ Şubesi bağışçıları, TDV Akademi Öğrencileri, KYK yurtlarında kalan erkek ve kız öğrenciler, Elazığ Müftülüğü Manevi Rehberleri, ilimizde ikamet eden Suriyeli aileler ve müftülük çalışanları katıldı.

İftar öncesi konuşan İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya; “Vakıf çalışanları ve bağışçılarının gayretli çalışmaları bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Son günlerini yaşadığımız mübarek Ramazan ayının feyiz ve bereketi ile bugün iftar için bir araya geldik. Rabbim daha nice Ramazanlara kavuşmayı nasip eylesin. Emeği geçenlere ve iftarımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

İftar davetine icabet eden öğrenciler ve Suriyeliler ise her konuda yardım ve destek aldıkları Elazığ Müftülüğü’ne teşekkür ettiler.

29 May 2019 - 15:49 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.