ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI ARSLAN, ÇARŞI MAHALLESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı ve ELKAS Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Çarşı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, projelerini anlattı, esnafların beklentilerini dinledi.

ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI ARSLAN, ÇARŞI MAHALLESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ
ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI ARSLAN, ÇARŞI MAHALLESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı başta olmak üzere Çarşı Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında esnafları bilgilendirirken onların da düşünce ve beklentilerini aldı.

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, Elazığ Ticaret Borsası’nı tüm kesimlerin katılımı ve ortak akılla yöneteceklerini belirterek; “Elazığ Ticaret Borsası, karar alma süreçlerine tüm üyelerin etkin bir şekilde katılımı ile yönetilecektir. Her bir esnafımızın düşüncesi, beklentisi ve sorunları bizim için kıymetlidir. Borsayı üyelerimizle birlikte yöneteceğiz diyoruz. Her üyemiz Borsa’da kendi düşüncelerinin hayata geçtiğini, kendi hayallerinin gerçekleştiğini, kendi beklentilerinin karşılandığını görecektir. Birlikte karar alacak, birlikte yönetecek ve birlikte güçleneceğiz.” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini de ifade eden Borsa Başkan Adayı Arslan, “Ziyaretlerimizde esnaflarımızı dinliyor, onların beklentilerini alıyoruz. Bizler de kendi düşünce ve projelerimizi anlatıyor, birlikte yönetimi nasıl gerçekleştireceğimizi ifade ediyoruz. Seçim çalışmalarımızı başlattığımız günden bugüne kadar esnaflarımızı sürekli olarak ziyaret ediyoruz. Bugün de Çarşı Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip, çaylarını içtik, güzel temennilerini aldık. Esnaflarımızın şehrimizde tarım ve hayvancılığın gelişmesine yönelik projelerimize karşı ilgilerini ve heyecanlarını görmekten de büyük bir mutluluk duymaktayım. Yeni dönemde Elazığ Ticaret Borsası bölgenin örnek ve öncü borsalarından biri olacaktır.” açıklamasını yaptı.

09 Ağu 2022 - 14:17 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.