Elazığ’a yeni bulvar

Elazığ Belediyesi Orman Bölge Müdürlüğü ile Vali Fahribey Caddesini birbirine bağlayan kısımda yeni

Elazığ Belediyesi Orman Bölge Müdürlüğü ile Vali Fahribey Caddesini birbirine bağlayan kısımda yeni bulvar açma çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Salim Turan ile Park ve Bahçeler Müdürü Necmettin Arslan’dan bilgi aldı. Çalışma bölgelerinde ki gezide Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan’da hazır bulundu.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Necmettin Arslan yaptığı açıklamada: Öncelikle 22 bin metrekare alanda yeşil alan çalışması vardı. Orman İşletme Müdürlüğü ile Vali Fahribey Caddesinin arasında bulunan bulvarda şimdi toplamda 50 bin metre kare bir yeşil alan çalışmasına başladık. Burada park yapım çalışmalarına hız verdik. Koşu yolu, yürüyüş parkurları ve havuzlar ile burada mükemmel bir park inşa edeceğiz” dedi.

Fen İşleri Müdürü Salim Turan ise Orman Bölge Müdürlüğü yanında açılan bulvarda Yeşil alan çalışmalarının ardından asfalt çalışmasının yapılacağını belirterek burayı halkımızın hizmetine açacağız dedi.

Elazığ’ın her geçen gün gelişen ve değişen yüzünün hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılandığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürümüz ile birlikte ortak hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Orman Bölge Müdürlüğü ile Vali Fahribey Caddesini birbirine bağlayan bulvardayız. Önceden burası bir dere görünümündeydi. Bizler bu alanı toprak ile doldurarak çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi 50 bin metrekarelik geniş bir park alanını burada inşa ediyoruz. Gerçekten insanlarımız burada çok rahat bir şekilde tüm sporlarını gerçekleştirecek. Yürüyüş ve koşu parkurları ile kondisyon aletlerini buraya yerleştireceğiz. Tüm çalışmalarımızı hemşerilerimiz için gerçekleştiriyoruz. Bu güzellikleri yakın zamanda hemşerilerimize kazandıracağız. “

18 Ağu 2008 - 05:16 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.