Elazığ'a 7 Yeni Su Kuyusu

Elazığ'ın Mollakendi beldesinde 7 yeni su kuyusu yaptırılıyor.

Elazığ'ın Mollakendi beldesinde 7 yeni su kuyusu yaptırılıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mollakendi beldesinde yapımı tamamlanmak üzere olan 7 yeni su kuyusunda inceleme yaptıklarını kaydetti. Kuyuların faaliyete geçmesiyle birlikte saniyede 250 litre suyun P1 pompa istasyonuna gönderileceğini belirten Selmanoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi: "Zaman zaman Tedaş'daki aksaklıklar ve bakım ile onarım çalışmaları, yaşanan elektrik kesintileri ve depolardaki su azlığı nedeniyle şehrimizde su sıkıntıları meydana geliyordu. Su kesintilerinin olacağını mayıs ayında ilan eden belediyemiz bu sıkıntıları önceden tahmin ederek, hemen çalışmalara başladı ve çok kısa bir süre içerisinde 7 yeni su kuyusunu ilimize kazandırdı. Mayıs ayından bu yana bir takım süreç vardı, ihalenin yapılması, alınan malzemelerin temini gibi. Malzemelerin teminiyle 7 yeni su kuyusu ilimize kazandırıldı. "

Kuyulardan 2'sinin hizmete girdiğini, diğer 5 kuyunun ise yakın zamanda su pompalamaya başlayacağını belirten Selmanoğlu, kuyuların tamamının hizmete girmesinden sonra saniyede 250 litre suyun P1 pompa istasyonuna gönderileceğini bildirdi.

09 Ağu 2011 - 16:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.