ELAZIĞ’DA BİR ŞÜPHELİNİN MAKATINDA 32 GRAM EROİN YAKALANDI

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada durdurulan 1 şüphelinin makatına gizlenmiş 32 gram eroin yakalandı.

Elazığ İl jandarma komutanlığına bağlı ekipler kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla çalışma başlattı.Bu kapsamda jandarma ekipleri yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Elazığ’ın merkezinde bir otomobili takibe alındı.Yapılan takip sonucu durdurulan otomobil sürücüsünün üst aramasın da şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan iç beden muayenesinde makatına gizlenmiş 32 gram eroin ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.Hakim karşısına çıkan şüpheli,tutuklanarak cezaevine gönderildi.

öteyandan

1 Kovancılar ilçesi Gülüşkür Jandarma yol kontrol ve arama noktasında icra edilen arama faaliyetinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada (480) paket kaçak sigara,

2- takip faaliyetinde durdurulan bir otomobil sürücüsü şüphelinin üst aramasında makatına gizlenmiş vaziyette (32) gr eroin maddesi,

3-Elazığ il merkezinde takibi yapılan başka bir faaliyette durdurulan ve üst araması yapılan bir şüphelinin iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette (46) gr metanfetamin ve (2) gr skunk maddesi ele geçirilmiştir.

Olaylarla ilgili (4) şüpheli yakalanmış olup, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (2) si tutuklanmıştır.

29 Nis 2019 - 00:35 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.