Elazığ'da operasyon: 28 gözaltı

Elazığ merkezli 9 ilde düzenlenen paralel yapı operasyonunda 28 kişi gözaltına alındı.

Elazığ merkezli 9 ilde düzenlenen paralel yapı operasyonunda 28 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, “Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması”na yönelik Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyon yaptı. KOM ekiplerinin, Elazığ merkezli Antalya, Bursa, İstanbul, Malatya, Bitlis, Kahramanmaraş, Tunceli ve Hakkari’de eş zamanlı yaptığı operasyonda 39 adrese baskın yapıldı. Operasyonda 28 şüpheli gözaltına alınırken, ev ve işyerlerinde arama yapıldı.

Elazığ’da gözaltına alınan çok sayıda şüpheli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında iş adamları ve dershane yöneticilerinin bulunduğu öğrenildi.

Operasyon kapsamında şüpheli sayısının artabileceği öğrenildi.

11 Mar 2016 - 10:24 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.