"Elazığ’da Yaşayan Kamu Çalışanlarına Faizsiz Kredi Verilmeli"

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Elazığ’da yaşayan kamu çalışanlarına Faizsiz kredi verilmesi gerektiğini söyledi.

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (Haksen) Genel Başkanı Ayhan Çivi, Elazığ’da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Elazığ’da yaşayan kamu çalışanlarının mağduriyetinin bir nebze olsun giderilebilmesi için faizsiz banka kredisi verilmesi gerektiğini, söyledi. Çivi yazılı açıklamasında; meydana gelen depremde Elazığ’da yaşayan tüm vatandaşlarımız gibi kamu çalışanları da maddi ve manevi yönden zarara uğradılar. Depremde evi yıkılan, hasar gören, bütün eşyaları kullanılamaz hale gelen memurlar bulunmaktadır. Elazığ esnafı nasıl ki deprem nedeniyle maddi ve manevi zarara uğradıysa, kamu çalışanlarının da alım gücü düştü. Eğitim görev çocuklarının okulları yıkıldı veya hasar gördü. Servis masrafları, kira giderlerinin artması nedeniyle kamu çalışanları ekonomik açıdan zor duruma düşmüştür. Mevsim şartları da dikkate alındığında; kamu lojmanlarının yetersizliği, kiralardaki artışlar nedeniyle memurlar insani koşullarda barınma sıkıntısı çekmektedir. Hem memurların da yarlarının sarılması hem de Elazığ ekonomisinin ve Devlet çarkının yürümesi, memurların tayin taleplerinin önüne geçilebilmesi için Elazığ’da yaşayan kamu çalışanlarına faizsiz kredi verilmesini talep ediyoruz." dedi.

17 Şub 2020 - 12:04 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Rüstem - birkaç densiz süleymanlıları başkalarına benzetiyor bu ahmaklar mazıya baksınlar birtane suç unsuru bulamazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 12:04