“ELAZIĞLI ABBAS AMCAMIZ, DAVASINDA SAMİMİYETLE MÜCADELE ETTİ”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından NEF Stadyumu'nda "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Elazığlı Abbas amcamız son nefesine kadar bu yolda samimiyetle mücadele etti” dedi.

BOYUN EĞMEDEN ESER VE HİZMET SİYASETİYLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğrultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi en az 2 hatta çok daha fazla ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun biz sahayı emekle, kalple, azimle, fedakarlıkla ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Yalan ve iftira siyasetinin üzerimizde oluşturduğu girdaba asla boyun eğmeden eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz. “ dedi

“ELAZIĞLI ABBAS AMCAMIZ TÜRKİYE VE AK PARTİ SEVDALISI BİR AMCAMIZDI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında şunları kaydetti “ AK Parti teşkilatlarında bu vasıflara sahip binlerce, on binlerce yüz binlerce dava arkadaşımız var. Pendik’teki Elazığlı Abbas amcamız da bunlardan biriydi. 91 yaşında kendisi partimizin kuruluşundan itibaren oturduğu mahalledeki her faaliyetimize iştirak etmiş her toplantımızda söz almış Türkiye ve AK Parti sevdalısı bir amcamızdı. Katıldığı son toplantıda yine heyecanla davasına olan sevdasını anlatırken, geçirdiği kalp krizinin arından kaldırıldığı hastanede darı bekaya irtihal etti. Mekanı cennet olsun inşallah. Abbas amcamıza ve onun gibi son nefesine kadar bu yolda samimiyetle mücadele eden kardeşlerimizin tamamına Allah’tan rahmet diliyoruz. “

AK PARTİ, MİLLETİN PARTİSİDİR

Partimizin bu günlere ulaşmasına katkı veren her bir kardeşime de şükranlarımı sunuyorum. AK Parti, milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da bundan sonra onu daha da güçlendirerek devam ettirecek olan da bizatihi milletimizin ta kendisidir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak üstlendiğimiz görevlerle milletin emanetçisiyiz. Gençlerimiz de yaptığımız sohbetlerimizde de ifade ettiğim gibi biz gelecek nesillerin zamanının misafiriyiz”

28 Kas 2022 - 14:23 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.