'Elazığlılarla gurur duyuyorum'

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, oyunu Elazığ Orta Okulu`ndaki 1285 nolu sandıkta kullandı.

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, oyunu Elazığ Orta Okulu`ndaki 1285 nolu sandıkta kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimini için oy kullanmak üzere Elazığ Ortaokuluna gelerek vatandaşlarla beraber sıraya giren Vali Ömer Faruk Koçak sandık görevlilerine başarılar dileyerek oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Koçak, Seçimlerin halkın iradesinin yönetime yansıdığı olaylar olduğunu belirterek, “ Hakikaten çok önemli bir seçim yaşıyoruz, yapılan bu seçimin Cumhuriyet tarihinde bir ilk olduğunu hemen hemen herkes söyledi. Seçimle birlikte halkın iradesi en üst seviyede devletin yönetimine yansımış olacak.” diye konuşarak, Cumhuriyet tarihinde ilk defa gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlılığı seçiminin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Elazığ’daki seçim süreci ve alınan tedbirler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Vali Koçak, “Yakın bir zamanda mahalli idareler seçimlerinde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Elazığlılar son derece sağduyulu, vatandaşlık bilinciyle hareket eden ve bunun gereklerini yerine getiren bir halktır, böyle bir ilde valilik yapmaktan ve Elazığlılardan gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu tavrı gösterdiler. Bu ana kadar en ufak bir problem olmadan seçimler devam ediyor ve vatandaşımız yoğun olarak kendi seçeceği Cumhurbaşkanına sahip çıkarak sardıklarda oyunu kullanıyor. Bütün vatandaşlarımıza ve Elazığlı kardeşlerimize seçimlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

10 Ağu 2014 - 14:47 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.