ELFED Eğitim Kampanyasına 100 Adet Tablet İle Destek Oldu

Elazığ Dernekler Federasyonu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başlattığı “Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin” kampanyasına söz verdikleri 100 adet tableti Başkan Şerifoğulları’na teslim etti.

ELFED Eğitim Kampanyasına 100 Adet Tablet İle Destek Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, maddi imkansızlıklar nedeni ile uzaktan eğitim sürecinde canlı derslerini takip edemeyen öğrencilere tablet desteği sağlamak için ‘Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin’ sloganıyla bir kampanya başlatmıştı. Elazığ Dernekler Federasyonu da başlatılan kampanyaya 100 adet tablet ile deste oldu. Sözü verilen tabletler, Başkan Şahin Şerifoğulları’na federasyon temsilcileri tarafından teslim edildi.

BULUT: OLUMLU BİR KAMPANYAYDI

Elazığ İl Kültür ve Turizm Eski Müdürü ve ELFED Temsilcisi Ahmet Bulut, yüz yüze eğitimin yapılamadığı pandemi döneminde başlatılan kampanyanın önemli olduğuna vurgu yaparak, “Ülkemizdeki pandemi dolayısıyla yüz yüze eğitimin yapılamadığı öğrencilerimizin okula gitmediği bu dönemde Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları duyarlılık gösterip öğrencilerimizin evlerinden eğitimi takip etmeleri amacıyla tablet desteği kampanyası başlattı. Hakikaten olumlu bir kampanyaydı. Bu kampanyaya Elazığ Federasyonlar Derneği başkanı faik içmeli de ilgi gösterip bu kampanyaya katkı sağlamak istedi. Dernek başkanlarının katkılarıyla 100 adet tableti bugün sayın başkanımıza takdim ediyoruz. Öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: KAMPANYA ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE SONUÇLANDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kampanyaya ile birlikte çok sayıda çocuğun tablete kavuştuğunu söyleyerek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süresince herkesin malumu olduğu çocuklarımız eğitimlerini uzaktan eğitim yoluyla almaya başladı tabi. Bu vesileyle çocuklarımızın çok ciddi manada da tablet ve bilgisayar eksikliğini hissettik ve Elazığ Belediyesi olarak bir kampanya başlatarak iş adamlarının katkısıyla, Elazığ belediyesinin katkısıyla tabletleri olmayan çocuklarımıza tablet ulaştırabilme adına yapmış olduğumuz kampanya çok güzel bir şekilde sonuçlandı. Bugün itibariyle tabi ilimiz de uzun süre Kültür ve Turizm Müdürlüğü yapan Ahmet bey ve ELFED Gençlik Kolları başkanı ve yönetimi bizleri ziyaret edip sayın ELFED Başkanı Faik İçmeli’nin tablet desteğini bizlere ulaştırdılar. Bizlerde hızlı bir şekilde yine çocuklarımıza ulaştırmak kaydıyla çocuklarımızın eğitimlerini güzel bir şekilde evden alabilmeleri adına tabletlerini kendilerine vereceğiz. Tabi ELFED kurulduğu günden itibaren ilimizin tanıtımı noktasında İstanbul’da önemli faaliyetler yapan önemli bir kuruluş” ifadelerini kullandı.

15 Oca 2021 - 16:28 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ziya - Alamayan 10 binlerce öğrenci ne olacak.Boyle tefrika yaratan islere girip konumunu zayıflatacagina,toplumun tamamını ilgilendiren Yatırım projeleri üreterek gerceklestirmen seni unutulmaz kılar.Boyle elfet midir nedir,reklamına katkı sana yakışmıyor.Baskan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 16:28