Elysium Alışveriş Ve Yaşam Kompleksinin Tanıtımı Yapıldı

Haber: Vedat Yetik Elazığ'da Çayda Çıra kavşağında yapımı devam eden Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Elysium Alışveriş Ve Yaşam Kompleksinin Tanıtımı Yapıldı
Elysium Alışveriş Ve Yaşam Kompleksinin Tanıtımı Yapıldı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

TETİŞ Yapı A.Ş ve Elazığ İl Özel İdaresi ortaklığında Çayda Çıra Kavşağında inşa edilen Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekili Metin Bulut, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, STK ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Elysium Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tetik, Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksinin tanıtımını yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

TETİK: "ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK"

Yılmaz Tetik, konuşmasında; "2017 yılı aralık ayında il özel idaresi ile ortak başlattığımız ve geride bıraktığımız süre içerisinde alanında uzman ekiplerimizle uzun soluklu mesailer sonucunda en ince detayına kadar düşünülerek hazırladığımız Elysium projesini kamuoyunun beğenisine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Projemiz içerisinde bölgenin en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alacak Elysium park, iş hayatının merkezi olacak olan Elysium ofis, sokak kültürünün yaşatılacağı alışveriş caddesi ve konut alanlarını kapsayan Elysium Life ilimizde olduğu gibi bölgemizde de parlayan bir yıldız olmanın yanısıra sadece bugüne değil, geleceğe yapılmış bir yatırım olacaktır. Bu noktada belirtmek isterim ki Elysium Park, AVM ve Elysium cadde projemizin hayata geçmesiyle beraber şehrimizin marka değeri yükselecek ve ilimizde 1500 kişiye istihdam sağlayacaktır. Tetiş Yapı ailesi olarak yıllar vermiş olduğu tüm bilgi ve tecrübelerimizi harmanlayarak ortaya koyduğumuz Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksinde yani hayallerinizin başladığı yerde buluşmak dileği ile sonsuz teşekkürlerimi sunarım." ifadelerine yer verdi.

ŞERİFOĞULLARI: "BU TÜR YATIRIMLARIN ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUZ"

Programda konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi projesinin İlimiz ve ülkemiz ekonomisine ve istihdamına çok ciddi katkı sağlayacağını belirterek, "Bu proje hem şehrimiz için çok değerli, çok önemli hem de bizler için çok önemli. Biz bu tür yatırımların artmasını temenni ediyoruz. Bu tür yatırımların artması demek ilimiz ekonomisine çok ciddi katkı sağlamak demek. Bizler de görev süremiz boyunca ilimizin gelişimine katkı sağlamak için ekibimizle birlikte çalışacağız. bu çalışmalarımızda bizlerin en büyük destekçilerinden biri de iş adamlarımız olacak. İşadamlarımızla birlikte ele ele vererek ilimizin kalkınmasını sağlamak için hep birlikte çalışacağız. Projenin ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

BULUT: "PROJE SOSYO EKONOMİK YAPISINI DEĞİŞTİRECEK"

Milletvekili Metin Bulut ise yaptığı konuşmada, Elazığ'da muhteşem bir projenin tanıtımına şahitlik etmenin heyecanını yaşadığını söyledi. Bulut, "Burada yapılan şey sadece bir bina olmayacak. Sadece bir alışveriş merkezi, bir yaşam alanı olmayacak. Aynı zamanda Elazığ'ın da yaşamını ve sosyo-ekonomik yapısını değiştirecek, dönüştürecek bir yapı olacak. Aynı zamanda istihdama ve ekonominin çarklarının dönmesine destek olacak. Böyle bir amaca hizmet ettikleri için Tetiş yapı Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

KALDIRIM: "ELAZIĞ CAZİBE MERKEZİ BİR İL"

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise konuşmasında, "Elazığ markalaşan, gelişen, bölgesinde önemli bir cazibe merkezi olan, Türkiye'de önemli bir merkez olan, hatta yönünü dünyaya çevirmiş illerden birisi. Tabi şehirleri değerlendirirken en önemli unsurların başında yaşanabilir olması geliyor. Dünyada artık kentler, şehirler yarışıyor. Müthiş bir rekabet var. ön plana çıkmak için şehirler müthiş yatırımlar yapıyor, tanıtım ve markalaşma çalışması yapıyor. Şehirleri taşıyıcı aktörler özel sektördür, girişimcilerdir. İşletmelerdir ve büyük firmalardır. Dolayısıyla dersine iyi çalışan, vizyonunu iyi koyan şehirler dünyada daha ön plana çıkabiliyor. bu açıdan şehrimize büyük marka ve değer katacak Elysium projesini şehrimize kazandıran, şehrimizi gerek hizmet sektöründe gerekse şehrimizi yaşanabilir iller arasında ön plana çıkaracak bu yatırımdan dolayı Tetiş Yapı'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bu proje şehrimize sadece bir yaşam alanı kazandırmıyor. 1.500 kişiye istihdam sağlayacak bir ticari alan da kazandırıyor. Aynı zamanda İl Özel idaremizle birlikte bu proje yapıldığı için gelir getirecek bir proje. En az 250 Milyon Lira değer katacak bir proje. 250 Milyon lira Özel idaremize girdisi olacak." ifadelerine yerdi.

PROJE BİLGİLERİ

Konuşmaların ardından Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi projesi, görsel sunum eşliğinde davetlilere tanıtıldı.

ELYSIUM LIFE

2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, 5+1, 5.5+2 daire tiplerinden oluşan 456 adet konut.

21.500 m² kapalı otopark,

Bay, bayan ayrı olmak üzere yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,

Bay, bayan ayrı olmak üzere spa merkezi, hamam ve fitnes salonu,

11.500 m² peyzaj alanı, sosyal tesis ve çocuk kreşi.

ELYSIUM PARK

71.000 m² inşaat alanı ile şehrin en büyük AVM'si

750 araçlık kapalı otopark

ELYSIUM CADDE

24 adet marka vizyonu yüksek mağazaları ile Elysium Cadde

ELYSIUM OFFICE

İş dünyasına prestij katacak 90 adet ofis yer alacak.

ŞELAMİ ŞAHİN KONSER VERDİ

Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksinin tanıtım programında ünlü sanatçı Selami Şahin konser verdi. Usta Sanatçı Selami Şehin, gecede birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Programa katılan davetliler de sanatçı Selami Şahin'in eserlerine eslik etti.

27 Haz 2019 - 15:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.