EMK' da konservatuvar hazırlık kursları başladı

Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği’nde Üniversitelerin Müzik bölümlerine ve Güzel Sanatlar Lisesine hazırlık kursları başladı.

Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği’nde Üniversitelerin Müzik bölümlerine ve Güzel Sanatlar Lisesine hazırlık kursları başladı.

Dernek Başkanı Feti Ahmet Daniz, yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi bu yıl da hedeflenen orana ulaşmak üzere donanımlı elemanlarla daha titiz ve emin kurs çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Kursa katılan adayların kazanma oranını yüzde 100’e ulaştırma amacında olduklarını belirten Deniz, “Her yıl yüzde 84 civarındaki öğrenici yerleştirilmesine katkı sağlayan derneğimiz kurslarımıza dahil olup ta kazanma oranını %100 e ulaştırmayı amaçlamaktayız. Bu yıl Ramazan ayının ağustos ayı içerisinde idrak edilecek olması münasebeti ile sınavların erken tarihlere taşınması ihtimali söz konusu olup kurs çalışmalarına şimdiden başlamış bulunmaktayız.” dedi.

25 May 2010 - 11:37 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.