ERCAN: “SANAYİ SİTESİ İŞGEM YANINA YAPILACAK”

İş İnsanı ve İYİ Parti Aday Adayı Yüksel Ercan, yeni sanayi sitesinin kurulacağı alanla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ERCAN: “SANAYİ SİTESİ İŞGEM YANINA YAPILACAK”
ERCAN: “SANAYİ SİTESİ İŞGEM YANINA YAPILACAK”
Haber albümü için resme tıklayın

Eski AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Küçük Sanayi Sitesi’nin Şahinkaya Mahallesi’nin arkası karayazı bölgesinde yeni organize sanayinin yanında yapılacağını duyurmuştu.

Yapılan açıklamanın ardından İş İnsanı ve İYİ Parti Aday Adayı Yüksel Ercan, yeni sanayi sitesinin kurulacağı alanla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ercan, sanayi sitesinin Güney çevre yoluna yakın İŞGEM yakınlarında kurulacağını söyledi.

“İYİ PARTİ İKTİDARINDA YENİ SANAYİ SİTESİ, GÜNEY ÇEVRE YOLU YAKINLARINDA İŞGEM BÖLGESİNDE YAPILACAK”

İYİ Parti Aday Adayı Yüksel Ercan, yaptığı açıklamada; “Yeni Sanayi sitesinin yapımı için bu amaçla kurulmuş iki kooperatifin, sanayi sitesinin farklı iki yerde kurulması ile ilgili görüşleri var. Daha önce gündeme gelmiş, ilimiz siyasileri, Belediye Başkanı, odalar ve ilgili kurumlar tarafından da uygun görülmüş ve resmi işlemleri sonuçlanma aşamasına gelmiş Güney çevre yoluna yakın İŞGEM yakınlarında kurulması noktasında ortak bir ittifaka varılmış bir kararın ardından AK Parti eski Milletvekili Tahir Öztürk’ün Sanayi Sitesinin Şahinkaya bölgesinde yapılacağına dair açıklamaları esnaflarımız tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Güney Çevre yoluna yakınlığı ve ulaşım kolaylığı sebebiyle yeni sanayi sitesinin İŞGEM yakınlarında yapılması hem esnaflarımızın hem de halkımızın ortak talebiydi. Yeni sanayi sitesi gibi şehrin geleceğini ve kaderini etkileyecek önemli bir konuda yerel aktörlerin, mevcut milletvekillerinin, oda başkanlarının ve esnafların aldığı bir karar, eski bir milletvekili tarafından yok sayılıp farklı bir açıklamayı “hayırlı olsun” temennisiyle kamuoyuna duyuruyor. Gelinen noktada Ak Parti’nin, değil şehrin sorunlarını çözmek. İYİ Parti iktidarında yeni Sanayi Sitesi, Güney çevre Yolu yakınlarında İŞGEM bölgesinde yapılacak ve bu sorun, esnaflarımız ve hemşerilerimizin de isteği doğrultuda çözülecektir” dedi

05 Ağu 2022 - 12:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İskender - Valla mi ya! Komşu şehirli şarlatan gibi biri daha çıktı.Yagnur nereye yağsa,tarlayı oraya çeken biri daha.Bu şehirde bu kadar firti zeka! Bravo.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 12:36