Erdem: "Taleplerimiz Maddeler Halinde İletildi"

Elazığ Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem, yaşanan depremin ardından ahırları ve evleri hasar gören çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Başkan Ahmet Erdem, yaptığı açıklamada, “Gerek depremden önce gerekse depremden sonra daha ivedili bir şekilde çiftçilerimizin mağduriyetini giderme hususunda gerekli tedbirleri alınmıştır. Son olarak 02.05.2020 tarihinde Elazığ Valiliği, İçişleri Bakanlığımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Maliye Bakanlarımızın teşrifleri ile gerçekleşen toplantıda gerek sözlü gerekse yazılı olarak taleplerimiz maddeler halinde iletilmiştir” dedi.

ERDEM: DOSYA VE MADDELER HALİNDE GİDECEĞİM

Başkan Erdem, çiftçilerin bankaya olan borçların ertelenmesi ve faizlerin silinmesi, tarım kredi ve kooperatif borçları ile vergi borçlarının ertelenmesi ile mazot ve gübre desteklerinin ödenmesi için gerekli yerlere taleplerini ilettiklerini belirterek, “Ayrıca valiliğimizde toplantı halinde değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, değerli il başkanımız, belediye başkanımız, valimizin koordinesinde toplantıda bunları kendilerine arz ettim. İnşallah bunda olumlu bir netice alırız. Ayrıca Tarım Bakanımızdan randevu talebinde bulunacağım ve randevu alırsam dosya ve maddeler halinde gideceğim, Tarım Bakanımızın huzurunda kendilerine arz edeceğim” ifadelerini kullandı.

11 Şub 2020 - 13:31 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.